Diószeghy-Villa Siófok/Széplak/Ezüstpart, apartmanház, magánszálláshely.

Siófok/Széplak felnőttbarát szálláshelye. Stúdió-apartmanok, szobák kiadók + 4 személyes bungalow. szezonálisan.Wifi, klíma, Sat TV, medence, teakonyha. A szálláshely csak 6 éven felüli vendégeket fogad, és bulizásra nem alkalmas.

https://www.google.hu/maps/@46.895249,17.999112,17z

Kérem - ha nem linkelhető a fent megadott cím, másolja be  a böngészőjébe a fenti linket.

                                  Megközelíthetőség:

Bp. irányából érkezőknek az M7-es Zamárdi felsői letérésnél, jobbra a 70 -es útra Siófok nyugat irányába. Majd a Balatonszéplak-alsói vasúti átjárón áthaladva, ismét jobbra kis ívben a belső főúton - ahol az 1-es siófoki helyi járatú busz közlekedik -  Siófok irányába haladva kb. 300-400 méter.

Vasúttal: Balatonszéplak-alsói állomásnál leszállni és Siófok irányában a belső úton,- ahol a helyi buszjárat is közlekedik - haladva kb. 300 méter. Ha a vendég Siófokra érkezik vonattal, a busz pályaudvaron az 1-es buszra kell felszállnia, ami  Balatonszéplak irányába megy, és a széplaki végállomás előtt 1 megállóval kell leszállni a buszról. Kérésre a Buszsofőr készségesen segít!

 

 

                                          balazoni_naplemente_horgasszal.jpg
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 1
Tegnapi: 84
Heti: 136
Havi: 659
Össz.: 241 786
Oldal: Térkép-Karte-MAP-Megközelítés
Diószeghy-Villa Siófok/Széplak/Ezüstpart, apartmanház, magánszálláshely. - © 2008 - 2021 - vendeghaz-dioszeghy.hupont.hu

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat